Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 180.000

Vand teren Fundatica cu constructie

Vanzare Intravilan S. : 18.709 mp Periferie 10 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Fundata zona Fundatica

Detalii imobil: Vand teren Fundatica, departe de agitatia urbana, in mijlocul naturii, marginit de padure si un lac in curs de amenajare (izvor captat), teren generos , in suprafata de 18709 mp situat in intravilanul localitatii Fundatica, cu pret de 180 000 euro. Avand o constructie la rosu ce poate lua orice destinatie, aceasta oferta este de nerefuzat oricarui client pretentios. Unic proprietar si fara sarcini.

Detalii zona: Zona superba de munte, un loc aparte, plin de frumos unde te incarci cu energie pozitiva, la aproximativ 20 km de Bran si 50 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Ca utilitati: casa este racordata la apa si curent trifazic, fosa septica din beton.

Avantaje: Pret foarte bun, poluare zero.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Fundatica, zona de munte, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.