Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 47.000

Vand teren intravilan Rasnov, Primaverii

Vanzare Intravilan S. : 1212 mp Periferie 39 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Primaverii

Detalii imobil: Vand teren in Rasnov , zona Primaverii, la capatul strazii Izvor, teren intravilan in suprafata de 1212 mp (~30m /38m) la pretul de 47.000 euro.

Detalii zona: Teren situat in cartier rezidential, aproape de padure, la iesire din Rasnov spre Brasov, la 10 km de Poiana Brasov si Bran, 12 km de Brasov, la 5 minute de centrul orasului, ideal pentru doritorii de liniste si relaxare.

Utilitati: Curent, apa si canalizare sunt in imediata apropiere. Gazul este in curs de a se extinde in zona, la cerinta proprietarilor altor imobile aflate in apropiere.

Avantaje: Terenul este imprejmuit, Zona superba, linistita.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Primaverii, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.