Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare apartament 2 camere Cristian

Vanzare Mansarda S.U. : 58 mp Periferie 1172 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Apartament de vanzare Cristian zona periferica

Detalii imobil: Vanzare apartament 2 camere in vila Cristian Brasov cu design deosebit, modern si elegant, constructie 2017 din caramida, termoizolat. Este compus din camera de zi, dormitor, bucatarie, baie, 2 holuri, terasa, parcare si curte comuna. Dispune de o suprafata utila de 58 mp, amenajarea si dotarea apartamentului au fost realizate cu materiale de calitate superioara, toate elementele combinate, finisajele, paleta cromatica a decorului au fost gandite ca in final, atmosfera sa fie tonica, relaxanta si primitoare. Se vinde cu bucataria mobilata la pretul de 68.000 euro.

Detalii zona: Zona linistita de case, in apropiere de padure, la 6 km de Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile, centrala proprie.

Avantaje: Zona superba.

Detalii Pret: Pretul acestui Apartament de vanzare din Cristian Brasov, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.