Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare casa Bran Predelut, in zona buna

Vanzare P+E S.U. : 88 mp Predelut 556 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: Vanzare Casa Bran, zona Predelut, P+E, construita in 2009 din caramida, la parter detine 2 camere, 2 bai, bucatarie, hol, iar la etaj 2 dormitoare si o baie dar exista posibilitatea sa se amenajeze inca o baie. Casa este construita pe un teren de 500 mp, are suprafata utila 88 mp, este izolata exterior, beneficiaza de incalzire centrala racordata la gaz, tamplarie PVC la parter, pret vanzare 49.000 euro.

Detalii zona: Zona linistita, deosebita, cu acces facil pe tot parcursul anului, la aproximativ 1 km de Castelul Bran.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa, gaz, canalizare.

Avantaje: Amplasata foarte bine, pozitie excelenta.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, zona Predelut, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.