Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare casa de vacanta in Bran Simon

Vanzare D+P+M S.U. : 320 mp Periferie 906 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vacanta de vanzare Bran Simon

Detalii imobil: Vanzare casa de vacanta in Bran Simon ideala pentru cei ce isi doresc o casa cu finisaje deosebite, intr-o zona linistita si aer curat. Casa este finalizata in anul 2013, pe un teren de 1000 mp, are suprafata desfasurata de 363 mp si un regim de inaltime D+P+M, pe structura de beton si zidarie din caramida. La demisol dispune de garaj, spatiu depozitare, camera tehnica; parterul este compus din 1 dormitor cu baie proprie, living spatios, bucatarie, 1 baie si terasa generoasa, iar la mansarda gasim 4 dormitoare, 3 bai si terasa. Casa este foarte bine izolata, are incalzirea in pardoseala si este acoperita cu tigla ceramica. Amenajarea si dotarea casei au fost realizate cu materiale de calitate superioara, toate elementele combinate si finisajele au fost gandite ca in final, atmosfera sa fie calda si relaxanta. Se vinde la cheie cu pretul de 290.000 euro negociabil.

Detalii zona: Panorama este minunata, specifica zonei de munte, de asemenea cadrul natural cu multa vegetatie ofera linistea necesara pentru confort si buna dispozitie.

Utilitati: Curent, fantana cu hidrofor si rezervor de 1000 litri, fosa septica. Incalzire in pardoseala, centrala termica pe lemne cu boiler de 1000 litri + boiler electric de 300 litri.

Avantaje: Ideala pentru cei ce doresc o casa de vacanta retrasa, de exceptie, dar in acelasi timp pretabila pentru inchiriere in regim turistic.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, zona Simon, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.