Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare casa de vacanta Rasnov, Glajerie

Vanzare D+P+M S.U. : 250 Periferie 1120 €/mp

Detalii Casa de vacanta de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Vanzare casa de vacanta in Rasnov, zona Glajerie, construita din lemn pe un teren de 3000 mp, cu o suprafata desfasurata de 240 mp si dispune de 7 camere si un apartament. Terasa foarte generoasa poate gazdui chiar si evenimente mai mici. In afara de acest corp mai exista o anexa unde gasim 3 dormitoare, bucatarie, spatii diverse destinatii. Terenul liber este amenajat cu foisor, loc de joaca pentru copii, brazi, plante ornamentale. Pret de vanzare 280.000 euro.

Detalii zona: Casa de vacanta este situata in zona retrasa, ideala pentru cei ce doresc liniste deplina, aer curat si ciripit de pasarele, la aproximativ 13 km de Poiana Brasov si 10 km de Bran.

Utilitati: Confortul termic este asigurat de o centrala termica pe lemne, cu spatiile aferente depozitarii lor. Ca utilitati dispune de apa captata din izvor, curent si fosa septica.

Avantaje: Este inclusa in circuitul turistic, produce venituri.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vacanta de vanzare din Rasnov este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.