Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare casa in Bran, zona Poarta

Vanzare D+P S.U. : 80 mp Periferie 683 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Bran zona Poarta

Detalii imobil: Vanzare casa in Bran, la cheie, edificata pe un teren de 368 mp compusa din 3 camere, bucatarie baie, 2 holuri, beci de 16 mp, pod in care se mai pot amenaja inca 2 camere. Este construita din lemn pe fundatie din beton, doar baia si bucataria sunt din boltari, termoizolate, beneficiaza de o suprafata utila de 93 mp, se vinde mobilata si utilata la pretul de 49.000 euro. Comision 0 la cumparare.

Detalii zona: Zona Bran este strajuita de Muntii Piatra Craiului pe o parte, iar pe cealalta de Muntii Bucegi astfel incat frumusetea peisajului, aerul curat de munte si vegetatia spontana, dar nu in ultimul rand Castelul Bran, fac din aceasta locatie un obiectiv turistic foarte cautat.

Utilitati: Ca utilitati dispune de curent, apa, fosa septica de 3000 litri. Confortul termic este asigurat de termosemineu, Conducta de gaz trece prin fata casei.

Avantaje: Este o casa mica, cocheta, in zona minunata.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran Poarta, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.