Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare casa in Rasnov, modesta

Vanzare Parter S.U. : 55 mp Central 781 €/mp

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona centrala

Detalii imobil: Vanzare Casa Rasnov compusa din 2 camere, bucatarie, baie, cu suprafata utila de 55 mp, construita pe un teren de 100 mp, partial din caramida, restul din lemn. Ca imbunatatiri dispune de tamplarie termopan, pret de vanzare 43.000 euro.

Detalii zona: Zona centrala, la 12 km de Brasov si 10 km de Bran.

Utilitati: Curent, apa, canal, incalzire cu convectoare pe lemne, boiler petru apa calda . Teava de gaz trece prin fata casei.

Avantaje: Pret de apartament.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.