Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Casa Rasnov, Primaverii

Vanzare P+E S.U. : 190 mp Periferie 868 €/mp

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Primaverii

Detalii imobil: Vanzare casa Rasnov, in cartier rezidential, P+E , compusa din living generos cu bucatarie open space, 3 dormitoare, spatiu depozitare, 2 bai, terasa cu acces din living.. Casa este construita pe structura de beton si zidarie din caramida, in anul 2006, pe un teren de 500 mp, are suprafata desfasurata aproximativ 230 mp, este termoizolata cu polistiren de 10 cm.. Este o casa cu spatii vitrate mari, camere luminoase si finisaje moderne, materialele folosite pentru amenajare sunt de calitate superioara, curtea este amenajata cu alei pavate cu piatra naturala.. Se vinde mobilata si utilata partial la pretul de 165.000 euro.

Detalii zona: Zona linistita de vile langa padure, la 5 minute de centrul orasului, 12 km de Brasov si Bran, 10 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Confortul termic este asigurat cu centrala pe lemne dar exista cerere aprobata pentru bransare la gaz, suplimentar semineu in living.

Avantaje: Finisaje lux, materialele folosite pentru amenajare sunt de calitate superioara, raport calitate pret excelent.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Primaverii, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.