Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare casa Rasnov, situata in Cartierul 1

Vanzare D+P S.U. : 133 mp Periferie 1048 €/mp

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Cartier 1

Detalii imobil: Vanzare casa Rasnov construita pe un teren de 800 mp, cu deschidere la 2 strazi, situata in Cartierul 1, compusa din 5 camere bucatarie, baie, 2 hol-uri, in suprafata de 133 mp plus 33 mp beci. In continuarea casei mai este o anexa si o sura in suprafata de 150 mp.Mai beneficiaza de o bucatarie de vara din lemn si garaj cu intrare din strada. Casa nu este imbunatatita, ceea ce este un avantaj pentru cumparatori, avand posibilitatea sa o renoveze conform propriilor pretentii. Pret de vanzare 139.500 euro.

Detalii zona: In apropiere de padure, scoala, gradinita, centre comerciale, transport in comun, la 11 km de Poiana Brasov si Bran.

Utilitati: Toate utilitatile: apa, gaz, curent, canalizare.

Avantaje: Este o casa cu iesire la 2 strazi, in zona buna.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Cartier 1, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.