Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare garsoniera Rasnov, la cheie

Vanzare Decomandat S.U. : 35 mp Periferie 1000 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Garsoniera de vanzare Rasnov zona periferica

Detalii imobil: Vanzare garsoniera la cheie Rasnov, situata in vila din caramida izolata exterior si intre niveluri, la etajul 2, decomandat, cu suprafata utila 35 mp si parcare inclusa in pret.. Casa scarilor este placata cu granit si balustrade din inox, luminata natural datorita spatiilor vitrate mari. Garsoniera este mobilata si utilata cu electrocasnice noi: cuptor electric si plita pe gaz, ambele din inox, frigider, masina de spalat cu functie de uscare, cabina dus, centrala termica, mobila de bucatarie realizata la comanda. Pret vanzare 35.000 euro.

Detalii zona: Zona linistita cu blocuri tip vila din caramida, cu spatiu amenajat pentru gratar si loc de joaca pentru copii, in apropiere de centre comerciale, banca, transport in comun, cu priveliste deosebita asupra muntilor Bucegi si Piatra Craiului, la 12 km de Brasov si 10 km de Bran.

Utilitati: Toate utilitatile, centrala proprie.

Avantaje: Se preteaza atat pentru uz personal cat si pentru inchiriere pe perioada lunga sau in regim hotelier.

Detalii Pret: Pretul acestei garsoniere de vanzare din Rasnov, cartier Toamnei, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.