Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 300.000

Vanzare teren Rasnov, industrial, cu utilitati

Vanzare Arabil S. : 20.000 mp Periferie 15 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona gara

Detalii imobil: Vanzare teren Rasnov, zona cu destinatie industriala, teren extravilan arabil, in suprafata de 2 ha. In urma elaborarii unui PUZ se pot obtine avize pentru constructi industriale de orice tip,(hale de productie, gater, parking auto etc). Pretul de 15 euro/mp este pe deplin justificat.

Detalii zona: Zona industriala in plina dezvoltare.

Utilitati: Curentul, apa si gazul sunt in apropiere.

Avantaje: Zona in plina dezvoltare. Constructii si sedii firma existente in zona.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona gara, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.