Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 51.875

Vanzare teren Rasnov, Valea Glajeriei

Vanzare Intravilan S. : 2075 mp Periferie 25 €/mp

Detalii Teren de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Vanzare teren in Rasnov Valea Glajeriei, linga Hanul Lupilor un lot de 2075 mp teren intravilan fara PUZ.Este situat la 100 ml de soseaua asfaltata ,accesul facandu-se pe un drum de servitute de 4 m din care 2/3 proprietate in acte. Marginit pe o latura de paraul Apa Calda, avand o forma aproape patrata, cu vedere spre Bucegi ,poate fi locul ideal pentru o casa de vacanta, pensiune sau hotel. Pretul este de 25 euro/mp usor negociabil. Merita toti banii.

Detalii zona: Zona ofera multe posibilitati de agrement, cu peisaj extraordinar, foarte cautata de turisti.

Utilitati: Curent pe loc iar apa prin foraj.

Avantaje: Pozitie excelenta, marginit de parau.

Detalii Pret: Pretul acestui Teren de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este usor NEGOCIABIL

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.