Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Vila Bran zona Wolf cu 10 camere lux

Vanzare S+P+2E S.U. : 680 mp Wolf 542 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Vila de vanzare Bran zona Wolf

Detalii imobil: De vanzare Vila Bran dotata si utilata modern cu mobila lemn masiv S+P+2E, compusa din 10 camere, living, bucatarie, dining, spatiu recreere, separat bucatarie de vara in stil rustic, grill. Vila este construita in 2007 din caramida, pe un teren de 2250 mp cu o suprafata desfasurata de 680 mp, este izolata interior si exterior. Mai dispune de spatiu tehnic cu 2 centrale: una pe gaz, cealalta pe lemne, boiler electric, hidrofor, acoperis planja, usile de interior si exterior sunt din lemn masiv, poarta automatizata, garaj pentru 2 masini, loc joaca pentru copii, alarma, pret 369.000 euro.

Detalii zona: Vila situata in apropierea complexului Wolf, la aproximativ 2 km de Muzeul Satului si Castelul Bran, 18 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Incalzire centrala, curent, apa, gaz, fosa septica.

Avantaje: Constructie solida cu materiale de calitate, acces facil.

Detalii Pret: Pretul acestei Vile de vanzare din Bran, zona Wolf, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.