Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Vila Brasov in zona cu multa vegetatie

Vanzare P+2E S.U. : 350 mp Central 1000 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Brasov zona Centrala

Detalii imobil: Vand vila Brasov, zona Parcul dendrologic, P+2E, singur in curte, compusa din 2 apartamente de 4 camere si o garsoniera, este construita in 1990 din caramida, renovata recent, parchet stejar. Garsoniera este la parter si pe fiecare nivel cate un apartament cu 4 camere, bucatarie, 2 bai, intrari separate. Vila este construita pe un teren de 720 mp si are suprafata desfasurata 350 mp, garaj, terasa, pret 350.000 euro.

Detalii zona: Zona foarte buna si linistita, langa padure, la 5 minute de centrul istoric, 3 km de Gara Brasov, 2,5 km de Aventura Park si Aqua Park.

Utilitati: Toate utilitatile.

Avantaje: Este amplasata in zona centrala, singur in curte.

Detalii Pret: Pretul acestei vile de vanzare din Brasov, zona Centrala, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.