Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Vila Busteni, Piatra Arsa, ultramoderna

Vanzare D+P+E+M S.U. : 400 mp Periferie 750 €/mp

Detalii vila de vanzare Busteni zona Piatra Arsa

Detalii imobil: Vanzare Vila Busteni, zona Piatra Arsa, lux, D+P+E+M, construita in 2007 din caramida, modern mobilata si utilata. La demisol sunt 2 garaje, la parter este compusa din living, bucatarie, sufragerie, dressing, debara, terasa cu acces in curte, grup sanitar; la etaj sunt 3 dormitoare, 2 grupuri sanitare, balcon si terasa spatioasa si la mansarda este camera hoby, grup sanitar si balcon. Vila este construita pe un teren de 670 mp, are suprafata desfasurata 400 mp, curtea este amenajata cu foisor, grill si se vinde la pretul de 300.000 euro.

Detalii zona: Zona rezidentiala la liziera padurii, vila in cartier de lux.

Utilitati: Toate utilitatile, incalzire centrala gaz.

Avantaje: Materialele folosite si dotarile sunt de calitate superioara, se vinde la cheie.

Detalii Pret: Pretul acestei Vile de vanzare din Busteni, zona Piatra Arsa, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.