Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Vila in Poiana Brasov, constructie lemn

Vanzare D+P+M S.U. : 200 mp Periferie 415 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Vila de vanzare in Poiana Brasov

Detalii imobil: Vand Vila in Poiana Brasov, D+P+M, construita din lemn pe un teren de 380 mp, suprafata utila 200 mp. La demisol , care este din beton, dispune de o magazie si camera tehnica, parterul este compus din living cu bucatarie deschisa, un dormitor si un grup sanitar generos, iar la mansarda se gasesc 3 dormitoare si un grup sanitar, este foarte bine izolata termic, curtea amenajata cu masa din lemn masiv, foisor, balansoar, grill si plante ornamentale, alei pavate, se vinde mobilata si utilata la pretul de 83.000 euro. Se mai poate achizitiona impreuna cu inca o vila care detine aceeasi suprafata desfasurata, cu aceleasi caracteristici, compusa din living cu bucatarie deschisa, 5 dormitoare si doua grupuri sanitare la fel de generoase. La pachet, pretul este de 176.000 euro.

Detalii zona: Vila este situata intr-o zona linistita cu aer puternic ozonat, ideala pentru refacere si odihna, nu departe se afla partiile de schi ale statiunii Poiana Brasov, precum si celelalte atractii turistice din zona.

Utilitati: Dispune de doua centrale: una bransata la curent, cealalta pe lemne, boiler pentru apa calda, curent trifazic, canalizare, apa captata din izvor.

Avantaje: Este o constructie bine facuta, cu toate facilitatile, astfel incat sederea sa fie foarte placuta si confortabila.

Detalii Pret: Pretul acestei Vile de vanzare din Poiana Brasov, este negociabil.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.