Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare vila in Predeal imbunatatita partial

Vanzare P+2E+M S.U. : 350 mp Periferie 514 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii vila de vanzare Predeal zona de munte

Detalii imobil: De vanzare Vila in Predeal construita in 1977 si extinsa in 1996, pe un teren de 245 mp, are o suprafata desfasurata de 350 mp si este compusa din 10 camere cu bai proprii, 2 bucatarii, sala mese. Vila este din caramida, a fost inclusa o perioada in circuitul turistic, pret 180.000 euro.

Detalii zona: Zona accesibila in orice anotimp.

Utilitati: Toate utilitatile, beneficiaza de 2 centrale termice racordate la gaz.

Avantaje: Este imbunatatita partial, ceea ce reprezinta un avantaj pentru cumparator pentru ca o poate amenaja dupa propriile pretentii.

Detalii Pret: Pretul acestei Vile de vanzare din Predeal, zona de munte, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.