Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Vila Moeciu de Sus, calitate ireprosabila

Vanzare P+2E+M S.U. : 550 mp Periferie 400 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Vila de vanzare Moeciu de Sus

Detalii imobil: Vand Vila in Moeciu de Sus, cu design unic oriental, P+2E+M, dispune de sala mese spatioasa cu bucatarie deschisa, 11 camere cu bai proprii si 1 apartament in toata mansarda imobilului. Mobilata si utilata cu rafinament, lux si eleganta, camere cu balcoane ce-ti ofera o priveliste magnifica, dotarile de calitate superioara ce vizeaza o atmosfera placuta si un confort sporit si conditii de cazare excelente, sunt doar cateva din atuurile care confera valoare imobilului. Constructia pe structura de beton si zidarie din bca este finalizata in 2008, pe un teren de 600 mp si dispune de o suprafata utila de 550 mp. Vila pune la dispozitia turistilor o terasa acoperita la etajul 1, grill, parcare proprie si se vinde la incredibilul pret de 220.000 euro.

Detalii zona: Este o locatie extraordinara in zona de munte, unde turistii romani si straini au descoperit confortul si starea de bine datorata aerului curat , este locul ideal pentru excursii montane si drumetii, la 10 km de Castelul Bran si 30 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Beneficiaza de incalzire centrala pe lemne, apa, curent, fosa septica. Conducta de gaz trece prin fata proprietatii.

Avantaje: Oferta irezistibila, Pret excelent.

Detalii Pret: Pretul acestei Vile de vanzare din Moeciu de Sus, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.