Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Vila Poiana Brasov, in zona linistita

Vanzare D+P+M S.U. : 200 mp Periferie 465 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Vila de vanzare Poiana Brasov zona de munte

Detalii imobil: De vanzare Vila in Poiana Brasov, D+P+M, pozitie excelenta cu peisaj de vis, construita pe un teren de 380 mp, suprafata utila 200 mp. Beneficiaza la demisol de o magazie si camera tehnica unde sunt montate doua centrale: una bransata la curent, cealalta pe lemne, boiler pentru apa calda. Parterul este din caramida si este compus din living cu bucatarie deschisa, un dormitor si un grup sanitar generos, iar mansarda din lemn dispune de 4 dormitoare si un grup sanitar, este foarte bine izolata termic, curtea amenajata cu masa din lemn masiv, foisor, balansoar, grill si plante ornamentale, alei pavate, se vinde mobilata si utilata la pretul de 93.000 euro.

Detalii zona: Vila este situata intr-o poienita marginita de dealuri impadurite si o liniste desavarsita pentru un sejur reusit, la 2 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Curent trifazic, apa, canal, centrala pe lemne si suplimentar centrala electrica, boiler pentru apa calda.

Avantaje: Se vinde la cheie, pret excelent.

Detalii Pret: Pretul acestei Vile de vanzare din Poiana Brasov, este negociabil.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.