Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 2.260.000

Vand Vila stil brancovenesc in Brasov, zona centrala

Vanzare D+P+E+2M S.U. : 822 mp Central 2749 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Vila de vanzare Brasov zona Centrala

Detalii imobil: Vand Vila in centrul Brasovului D+P+E+2M, construita in stil brancovenesc in anul 1930, renovata complet si imbunatatita. Acoperisul a fost refacut in 2009 iar tencuiala exterioara a fost renovata in 2012. Vila este compusa din 11 apartamente fiecare dispunand de o boxa in pivnita, este construita pe un teren de 948 mp si are suprafata utila de 822 mp, suprafata construita 1161 mp, incalzirea este asigurata de 4 centrale termice, garaj pentru 2 masini si 3 locuri parcare in curte. Cele 4 apartamente mansardate sunt mobilate si utilate. Pret de vanzare 2.260.000 euro.

Detalii zona: Zona centrala cu pozitie extraordinara.

Utilitati: Toate utilitatile, incalzire centrala gaz.

Avantaje: Prin inchirierea apartamentelor se obtine un venit considerabil.

Detalii Pret: Pretul acestei Vile de vanzare din Brasov, zona Centrala, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.